MÅNER'ST TRIN MOTOR DRIVER 5000-126 MSST5-S 5000-148 MSST5-PLUS


Ny vare

kr336.43

kr373.81

-9%Tags: harley sportster 1200 frem kontrol, tæller skridt, glas gt08, 24v børsteløs motor, 12v børsteløs motor, aluminium trappe, howell, elektrisk motor, trin gang, børn smartwatch koreansk, pinion motor motorcykel.

Varen er original anden hånd, og den tilstand er så god som på billedet.Vi fjerner det fra den normale udstyr, og vi sørg for, at produktet fungerer normalt.

For bedre kommunikation, skal du tilføje en Skype-konto, eller send en mail til postkassen.Vi vil se beskeden, og svare dig så hurtigt som muligt.

Skype-konto:

E-mail:

INFORMATION

noter for kunder

BETALING:

----------------------Surprise-pizza.dk acceptere ovenstående betalingsmetoder

FORSENDELSE: vil Varen blive sendt så hurtigt som muligt efter betaling.Vi ønsker pakken ankommer til dig før, men international post er meget afhængig af den skik og lokale posthus, så hvis du ikke modtager din vare,bedes du connact os,tak for du bedes forståelse.Told og skatter er ikke inkluderet i varens pris og fragt.

RETUR & REFUSION:

Tjek venligst pakken og de elementer, der omhyggeligt.Hvis du har nogen problemer, er du velkommen til at kontakte os.

Guide til beskæftiger sig med problemer, som følger:

FEEDBACK: Vi håber du kan lide posten og ser frem til, at du handler med os igen i nær fremtid.Din tilfredshed,har modtaget suppirt er den mest grundlæggende drivkraft for os at gøre en utrættelig indsats!Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating(DSR) af 5.

ATTENTION PLEASE: Måde at kommunikere på: kontakt os Venligst, hvis der er nogen spørgsmål vedrørende punktet.Vi vil besvare din forespørgsel eller e-mail inden 24 timer(på grund af jet-lag).Transport problem: Dette er en multinational handel, såsom transport processer, der medfører ulempe er, bedes forstå.Foto Størrelse: bemærk venligst, at de billeder, der er udvidet en smule for din bekvemmelighed.Sørg for, at bemærke, at den faktiske størrelse af merchandise, som det kan være mindre end den, der repræsenterer foto.Måling fejl: giv os Venligst et lille målefejl.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer 5000-126 MSST5-S
Type Industrielle Computer Tilbehør
Mærke muslinger
Certificering INGEN

Skriv en anmeldelse

MÅNER'ST TRIN MOTOR DRIVER 5000-126 MSST5-S 5000-148 MSST5-PLUS

MÅNER'ST TRIN MOTOR DRIVER 5000-126 MSST5-S 5000-148 MSST5-PLUS

Relaterede varer